Като на Оскарите – фото кът за вашата сватбата


Сватбата минава като красив миг – и за младоженците, и за техните гости. Това, което остава, са красивите снимки.

Обикновено на сватбена фотосесия се радват младоженците, а гостите се надяват фотографа да е успял да хване по-добрия им профил по време на тържеството.

Понякога се случва да изглеждате по най-добрия начин, но зад вас фонът да е неподходящ – хладилникът с напитките, друг гост в странна поза или вратата на тоалетната.

Погрижете се за хубавите спомени на вашите гости, като им създадете специален фотокът, в тон с общата тематика на сватбата.

Можете да изберете между забавен макет на автомобил или декоративно пано с осветление и изкуствени цветя в тон с цялостната декорация на сватбата.

Много от предложенията ни за фото-кът могат да се сгъват и са лесни за пренасяне.

Не е нужно да ги купувате, даваме ги под наем, за да нямате ангажимент И за този елемент от сватбата си след края на тържеството.

Ако пък искате да имате нещо уникално, можем да направим за вас печат върху воал – вашите инициали или символ, който изобразява любовта ви и пред който всеки от гостите ви да си направи снимка за спомен от сватбата.

Всички тези идеи можем да реализираме в Агенция за декорация Шейла. А можем също да превърнем в реалност вашите собствени решения за сватбена декорация.