Украса на изнесен ритуал


В отминалата година имахме много изнесени ритуали, но ще ви разкажем за две много красноречиви сватби с изнесени ритуали: на едната ритуала беше планиран с изключителна е пищна украса –сватбена арка с плътни букети от цветя, 12 броя стойки с естествени цветя, ритуалната маса, 10 метрова пътека с листенца от рози, букети на столовете, панделки и т.н. За съжаление времето беше изключително горещо, а ритуала – в обедно време.

За съжаление никой от гостите не пожела да се възползва от украсените столчета за ритуала и всички се скупчиха под навесите на лятната градина. Така не всички чуваха и виждаха какво се случва на ритуала. За самите младоженци и кумовете им имаше един чадър, който от ресторанта успяха да осигурят. Снимките на изнесения ритуал не се оказаха това, което се очакваше да бъдат.

На друга сватба не успяхме да спасим дори плата на арката от дъжда, който се изсипа върху ни, непосредствено преди него. Младоженците обаче отказаха да внесем ритуала в ресторанта им и така накараха гостите си да седят с тях под дъжда. Досещате се, че нямаше достатъчно чадъри за всички там, на тази зелена полянка.

Когато обмисляте организиране на изнесен ритуал на красива полянка, на басейн или подобно място (или дори да продължите купона там), то трябва да сте наясно, че зависим всички ние единствено от Господ и неговата милост за подходящо време. Така че винаги трябва да има опция резервен план – къде при лошо време може да се премести изнесения ритуал. Защото мечтите ви зависят единствено от прогнозата за времето. Понякога наши клиенти наемат допълнителни шатри със страници, за да могат да подслонят себе си и гостите си за този ритуал.

Украсата на подобни ритуали винаги е индивидуална и вече надминава представите за сватбена арка, стойки с цветя и листенца по пътеката към масата.

От сватбените арки можем да ви предложим 6 вида конструкции, от стойките – 4 вида с по двадесетина модификации…