Украса на ресторанта


Основно и единствено правило при избора ви на ресторант: да има достатъчен капацитет за да настани вашите гости, но и да осигури и достатъчно голям дансинг пред младоженската маса. Това можете да прецените единствено вие лично, когато отидете на място в залата и управителя ви уточни до къде биха стигнали масите и визуално да ви покаже големината на дансинга. В ресторантите, с които работим ние сме осигурили подборни фотоалбуми, за да може дори и да не сте разглеждали сайта ни преди това, да ги видите и така да си представите какво ще бъде пространството при подредба за сватба.

За допълнително улеснение всички ресторанти предлагат на своите бъдещи клиенти схема с най-оптималното разположение на масите. Също би било чудесно да уточните кога има предстояща сватба, за да отидете преди да дойдат нейните гости и да разгледате дали така би ви харесало и на вас да се изработи разпределението.

За номерации за масите за гости:

Хубаво е да имате два еднакви списъка с имената на вашите гости (подредени в азбучен ред и с лично и фамилно име на всеки от поканените гости), които да поверите на двама от вашите близки/приятели, които да уточняват на останалите на коя маса сте ги разпределите вие. В някои от добрите ресторанти за това се грижи лично управителя на ресторанта. Задължително е на всяка маса да имате номерация или друг знак, така че като влязат в помещението вашите гости лесно да се ориентират на коя маса са им казали да седнат.